Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Organize Sanayi Anaokulu

Vizyon: Geleceğimizin yüzyılında çocuklarımızın hayata daha donanımlı hazırlanmalarını sağlamak ve niteliği ile misal gösterilen lider bir kurum olmak.

Misyon: Tosya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Organize Sanayi Anaokulu olarak biz, gelecek yüzyılımızın teminatı olan evlatlarımıza değerlerimizi ilke edindirerek, bilimin ışığında aydınlatmak, gönüllerine vatan ve millet sevgisi aşılamak. Kendine güvenen, inanan, başarıya azmeden, çalışkan, sorumluluk bilinci içerisinde sağlam karakterli bireyler yetiştirmek. Güvenli ve sevgi dolu bir ortamda eğitim vererek; - Bütün gelişim alanları desteklenen, - Toplumun değer yargılarına saygılı - Okula ve hayata hazır bireyler yetiştirirken ailelerde eğitimin içerisine dâhil ederek eğitimin sürekliliğini sağlamak temel amacımızdır.

Başarılar:

Saatler: 08.30-17.30
Servis Bilgisi: SERVİS YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tosyatobborganizesanayianaokulu.meb.k12.tr

Adres - KARASAPAÇA KÖYÜ KURTBELİ OSB MEVKİİ 2 SK. NO 1 İÇ KAPI NO 1 TOSYA / KASTAMONU

Yerleşim Yeri - Karasapaca Köyü Tosya Osb.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 6